De minder mig på en eller anden måde om barndom og dejlige sommeraftner...
Opskriften kommer her på ca. 6 stk.
Pandekagedej:
100g hvedemel
65g sukker
3 æg
65g smeltet smør
1/4 l sødmælk
Hvidchokolade/citron creme:
1/4 fløde
150g hvid chokolade
1 1/2 citron - kun skallen revet
2 blade husblas
Husblas ligges i blød i en 1/2 l koldt vand i 30 min. Fløden varmes op til kogepunktet. Den hvide chokolade hakkes og al fløden hældes lidt af gangen hen over chokoladen så den smelter. Husblas vrides for vand og kommes op i fløden og chokoladen og røres ud i den lune masse. Citron skal kommes i og røres rundt. Cremen stilles i køleskab i minimum 3 timer og helst natten over.
Den kolde creme røres rundt. Derefter kommer man et lag creme på hver pandekage som smøres ud på hele pandekagen. Rul pandekagen sammen og lig dem på køl indtil de skal spises.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar