lørdag den 6. april 2013

Godmorgen..

Der er ikke noget bedre end nybagt brød en lørdag morgen!! Har fundet den nemmeste opskrift på nogle super lækre morgenboller der skal stå i køleskabet natten over.. Og så skal de bare formes og i ovnen. Og så er der serveret!!

Og hvilken bedre måde at servere dem i min nye skål fra Casalinga. Så smager de bare lidt bedre!!





Koldthævede morgenboller ( ca. 12.stk.)

750 g hvedemel (erstat evt. noget af det med rugmel)
150 g havregryn
7 dl vand
25 g gær 
1spsk. Honning
1/2 spsk. Salt 
3spsk. Olie

Dag 1:
Rør gæren ud i vandet. Tilsæt olie, salt og honning og havregryn. Rør hvedemel i lidt af gangen. Sæt dejen i køleskab natten over. 
Dag 2: 
Form ca. 12 boller. Lig på bagepladen og bag i ovnen i ca 20 min. Ved 220 c (varmluft 200 c) 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar